ادامه.....
متخصصان تغذیه به خانوادهها توصیه میکنند با خوردن کاهو عصبانیت و
اضطراب را از خود دور کنید. به گزارش ایسنا کاهو سرشار از ویتامینهای A ،B
،C و دارای آهن، آهک، کلسیم، فسفر، منیزیم، ید، منگنز، روی، سدیم و مس
است. کاهو دارای خواص هضمکننده غذا، محرک اشتها، ضدصفرا، مسکن اعصاب،
ضددلهره و تشویش، ادرارآور، کمی خوابآور، شیر افزا، ملین، ضدتب، ضدرماتیسم
و ضد خونریزی است. کاهو در موارد التهاب و تشنگی، رفع خارش، جذام، جنون،
یبوست صفراوی، اضطراب و تشویش، برونشیتهای سخت، سیاهسرفه، تحریکات عصبی،
رفع رماتیسم به کار میرود. کاهو تشنگی را تسکین میدهد.
رنگ صورت را باز میکند. اگر بخواهید کاهو زود هضم شود باید آن را به جای آبلیمو، با سرکه مصرف کنید.
استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان به خصوص منگنز و روی برای
جلوگیری از ریزش مو و سفید شدن آن مفید است و به علت داشتن مقادیر زیادی
سلولز، تخلیه روده را آسان میکند و برای مبتلایان به یرقان، انسداد مجاری
کیسه صفرا و اشخاصی که کلسترول خونشان زیاد است و استعداد چاق شدن دارند
بسیار مفید است. کاهو را در معالجه و درمان عصبانیت، بیخوابی، دردهای
اعصاب صورت، تپش قلب، سرفههای عصبی به کار میبرند.